31 januari - Helgen


Igår (egentligen i förrgår, eftersom klockan är över 00:00) så färgade jag håret! Det blev mycket mörkare än vad jag hade tänkt mig, och jag var otroligt skeptisk först, men nu efter ett dygn när jag har vant mig så är jag faktiskt rätt nöjd! Gillar det faktiskt mer än den bruna färgen jag hade innan! :) 
Idag har jag städat i princip hela dagen, eller ja, sen jag gick upp typ runt 15. Hann dock inte städa något i mitt rum, vilket är lite tråkigt, för jag vill verkligen få fint någon gång, och få inreda litegrann! Jag satte mig även och sminkade mig, för jag var såååå sugen på att prova min nya primer som jag beställde från Oriflame! Dessutom hade jag inte ens provat min nya foundation som jag köpte för jättelänge sen, så jag passade på idag när jag ändå inte hade något för mig! Både primern och foundationen var faktiskt väldigt bra, och jag är nöjd än så länge! Jag har ju dock inte sett hur det ser ut i dagsljus, men i lampljus och mörker så ser det ju bra ut iallafall hahahaha! 
Sen satte jag mig bara och kollade på tv en stund, haha råkade komiskt nog fastna framför Björnbröder eller vad den heter hehe. Så otroligt gullig film ändå!! (Ja, jag fyller 18 om tre dagar haha!) 
Sen blev jag upplockad och gled runt några varv i byn med en väldigt saknad person! Mer än så har jag väl inte gjort i helgen. Har grejat en del med mina kaniner också, men det är ju inte ovanligt. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, och det ska bli såååå skönt! 

Primer från Oriflame 

Foundation från Oriflame

Min nya hårfärg! 

Mobilinlägg


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0