30e januari - Vindruvor

Ska snart börja städa lite i mitt rum, men först ska jag mumsa i mig lite vindruvor och greja med bloggdesignen!
 
 
 
 
Mobilinlägg
 

29e januari - mot Kristinehamn

 
Eftersom mamma ska till Kristinehamn idag på några möten så är jag världens snällaste och följer med henne som sällskap! Kommer dock förmodligen sova hela vägen, haha! Det är ganska regnigt ute idag, men mig gör det ingenting. Jag har ingenting emot lite regn, tycker mest att det är mysigt! Dock har jag världens mensvärk, så skulle helst bara ligga i sängen och gråta tills det går över! 
 
Tog självklart med lite frukost och sovmasken haha!
 
 
 
Mobilinlägg
 

28e januari - veterinärbesök och soligt väder.

 
Jag skrev ett inlägg via mobilen förut, men tydligen så lyckades jag på något sätt glömma bort att publicera det, så det försvann tyvärr. Idag har jag och mamma i allafall varit i Karlskoga. Den största anledningen till att vi var där var att vi skulle lämna in min kanin på kastrering. När vi hade lämnat honom där så åkte vi och åt lite frukost på Burger king. Efter det gick vi in på dollar store och köpte både nödvändiga och onödiga grejer. Jag köpte bland annat hårfärg, då jag tycker att färgen i mitt hår har blivit lite mer orange sen jag färgade det brunt. Dock är jag lite skeptisk till hur bra hårfärgen kommer vara, eftersom den kostade 30kr/paket. Men det återstår väl att se om håret blir helt förstört eller inte! 
Vi skulle även åka till ÖoB, men vi skulle bara "stanna till lite snabbt" vid djuraffären. Dock så var det en del kaniner där inne, så där satt jag och klappade kaniner i ca 1,5 timme. Blev helt kär i en liten filur, tyvärr var det en hane, och eftersom vi redan har 4 st hankaniner så går det helt enkelt inte skaffa fler tyvärr. Hade det varit en hona så hade den följt med oss hem direkt kan jag lova! Helt underbar! 
När vi hade varit inne på djuraffären och i princip torterat oss själva (dvs fäst oss vid kaninen vi redan visste från början att vi inte kunde köpa), så ringde de från veterinären, så då var det äntligen dags (efter ca fyra timmar)  att hämta min kanin igen! Allt gick bra, och när vi kom hem så åt och drack han som vanligt, så förhoppningsvis fortsätter det så! Är otroligt glad att operationen gick bra. 
För övrigt har det varit otroligt fint väder ute idag! Blåsigt dock, men solen sken! Jag mår alltid lite bättre när det är fint väder utomhus, och när det börjar komma lite vårkänslor! Jag är definitivt ingen vinter-människa. Vår och höst är mer mina årstider, och sommaren när det inte är 30 plusgrader, haha! 
Det kommer däremot säkert komma en snöstorm snart igen, så lyckan varar väl inte så länge antar jag! 
Slänger in lite bilder på vad jag köpte idag osv. 
 
Hittade den här jättefina "plånboken", för 50kr! Har velat ha en sån sorts plånbok väldigt länge nu, så blev otroligt glad när jag hittade en i vitt och guld! Matchar min telefon också ju ;) 
 
Nagellackborttagnings-servetter (aldrig provat, så det ska bli kul att prova!), vitt nagellack med en smal pensel och en helt vanlig svart pincett. 10kr/st!
 
Hårfärgen som jag ska prova! Kände att det var bäst att ta tre paket så att man är säker på att det räcker! 30kr/st. Får hoppas att jag får behålla håret på huvudet iaf! 
 
Ett telefonstöd (?), telefonställ kanske det heter? Jag vet inte. Phone stand på engelska iaf haha! Köpte en sån här till min lillasyster när hon fyllde år, men jag är så avundsjuk på den och den var så himla smart, så jag var ju bara tvungen att ha en själv också haha! Kommer dock tyvärr inte ihåg vad den kostade, men dyr var den inte iallafall! 
 
 
Måste bara visa vädret också, såklart! Så himla glädjande! :)
 
& min nykastrerade kanin! Duktigt charmtroll är han! <3
 
Nu ska jag lägga mig och sova, äntligen! Sov en sväng förut, men sen gick jag upp igen och kollade på Escape plan med mamma! Var väldigt länge sedan jag såg den, men otroligt bra är den! :) 
Godnatt!


 
Mobilinlägg


RSS 2.0